Bobbies Guesthouse

5 sterren Glampingtijd
Direct boeken

1 – 10

“Ideaal voor twee gezinnen”

Voorzieningen

  • Groepsaccommodatie met privé-sanitair 4 aparte slaapkamers
  • Ruime en gezellige living
  • Keuken met vaatwasser
  • Magnetron
  • Senseo koffiemachine
  • 43inch Smart TV (Netflix mogelijkheid) 
  • Picknicktafel
  • Comfortabele badkamer
  • Bedden en stapelbedden
  • Gratis WiFi

Omschrijving

Met vier slaapkamers met eigen wastafel, een grote woonkamer, een keuken, een apart toilet en een aparte badkamer met douche is het Bobbie GuestHouse ideaal om met grotere groepen glamping te ervaren. In de woonkamer kun je eindeloos bordspellen spelen, uitgebreid eten, Netflixen of Videoland kijken. Natuurlijk wel even inloggen met je eigen account 😉 De mail checken kan ook, wifi is aanwezig en inbegrepen. Ondertussen zorgt de vaatwasser dat de vuile vaat weer schoon wordt en houdt de koel-vriescombinatie jullie drankjes op temperatuur.

Wanneer het bedtijd is, wordt het vechten om de mooiste plek. Met 2 keer 2- persoonsbedden, 2 keer 1-persoonsbedden en 2 keer stapelbedden is er keuze genoeg. Het frisgewassen beddengoed ligt al voor jullie klaar.

Na een heerlijke nacht stap je op het open terras en neem je de ruimte om je heen op. De kinderen kunnen vanuit het ontbijt gelijk door naar de speeltuin, waar ze veilig kunnen spelen. En wanneer ze daar uitgespeeld zijn, is er nog genoeg te beleven op het park. Jullie kunnen namelijk gratis gebruik maken van het binnenzwembad, de binnenspeeltuin, het buitenzwembad en de midgetgolf baan.

Vakantiehuis Limburg 10 personen

Bobbies Guesthouse van Glampingtijd is het perfecte vakantiehuis in Limburg voor 10 personen. Het ruime en luxe verblijf is ideaal voor een grote vriendengroep of familie om het glamping gevoel te ervaren. Bij ons vakantiehuis voor 10 personen in Limburg zijn alle voorzieningen die je kunt wensen inbegrepen. Je kunt zelfs gratis genieten van het binnen- en buitenzwembad, de speeltuin en de midgetgolf baan. Leuk voor met kinderen, maar ook met je vrienden! Kamperen met je vriendengroep of familie was nog nooit zo gezellig. Speel een leuk spelletje bij het ruime zitgedeelte of geniet van een lekker gekoeld drankje op het terras. Wanneer je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 10 personen in Nederland, kun je simpelweg niet om het Bobbies Guesthouse van Glampingtijd heen. Het ultieme kampeer vakantiehuis voor 10 personen in Limburg!

Kamperen met vriendengroep of familie in de Limburgse natuur

Kamperen met je vriendengroep of familie is nog leuker dankzij de mooie omgeving van onze glamping. Onze glamping is gelegen in de prachtige Limburgse natuur. Zo geniet je van alle rust en voordelen van de bosrijke omgeving. Tegelijkertijd is er in de buurt genoeg te doen voor leuke activiteiten. Maar als je wil, zou je ook de hele vakantie op onze camping Beringerzand kunnen blijven. Met meerdere restaurants, een binnen- en buitenzwembad, een speeltuin en meerdere activiteiten, vermaak je je prima! Kamperen met een vriendengroep of familie was nog nooit zo leuk dankzij Glampingtijd. Boek nu ook jouw vakantiehuis tot 10 personen in Limburg!

Boeken